Ami keveredik, nem vegyül /
Mixing is no blending
Minden világos /
Everything is clear
Az ifjú EÁ. újrajátszott keservei / A rerun of young AE's lamentations Visszafordíthatatlan folyamat / Irreversible Process Egy mondat a házimunkáról /
A sentence on housework
Családi album / Family Album Önarckép szeletek /
Slices of Self portraits
Melyik az igazi? / Is He the One? Konyhatransz / Domestic Trans Szorgos kezek - tennivalók a házban és a ház körül / Busy Hands - Chores around the house Újrahasznosított képek - katalógus / Recycled pictures - catalogue Önkiszolgáló / Self Service Tele tálak / Full Plates Szorgos kezek / Busy Hands Hűtőmágnes / Magnetic stickers Semmi vész / No emergency Csempemintakatalógus / Tile Pattern Catalogue Heti étrend / Weekly Menu Előtte - utána / Before and After Csempék / Tiles Kapuőrzők / Gatekeepers Garancia végzetre II. / Expiring Destiny II. Garancia végzetre I. – Expiring Destiny I. Tényleges tartalom /
Real Content
<
1
/
3
>
Garancia végzetre II. / Expiring Destiny II.
1997
műanyag fólia, szitanyomat / nylon, silk screen
140 x 220 cm

A képen látható óriás szitanyomat (terítő) egy apró táblázat felnagyítása. A táblázattal régebben ételcsomagolásokon jelölték az adott termék szavatosságának végét. Ez egy kvázi öröknaptár, amit a boltokban kézi munkával egészítettek ki: a szavatossági idő lejártát a termékeken manuálisan jelölték be, külön minden egyes darabon.
A terítőt 1997 nyarán készítettem, kétféle anyagra, dátum nélkül. Az egyiket áttetsző anyagra szitáztam. Ezen a terítőn jelöltem be szüleim egy hónappal későbbi autóbalesete után haláluk dátumát, és egy nagy követ takartam le vele az emlékükre.
Csomagolóanyagokkal 1996-ban kezdtem dolgozni, a teljes anyag az "Újrahasznosított képek" címet viseli. A szavatossági táblázat motívuma is ennek a ciklusnak a része, hiszen talált képet tekint alapanyagnak.

Egy másik terítőt is nyomtattam, piros-fehér csíkos anyagra, ugyanakkor. Ez dátum nélkül szerepelt a Cím nélkül című kiállításomon, 1998-ban.