Angyalcsináló, 2022 Szolidaritási akció / Act of solidarity Father 1-3. Trafikképek / Tobacco store Pictures Érezze megtiszteltetésnek / You Should Feel Honored Pályaív / Ernst - Capa Új evidenciák / New Evidences MUNKA szavalókórus / LABOUR speech choir Lépésről lépésre / Step by Step Home Két férfi / Two men Hatalmi szóval / Words of Power 1-2-3. Hatalmi szóval 1.
Performansz a Parlamentben /
Performance in Parliament
Hatalmi szóval 2.
Politikai karaoke-színház / Political karaoke-theater
Hatalmi szóval 3.
Nyilvános performansz /
Public performance
Nemzeti kipa / National kippah II. KEHI A jelenlét íve
(not finished)
Nemzeti kipa / National kippah I. Profilképek / Profiles A szabadság felhasználása / Practical Issues of Freedom Hungarikum / Hungaricum Üzenet a kádból /
Message from the bath
Műcsarnok / Kunsthalle Az ehető Én / The Edible Self EZEK / THESE Vegyes házasság /
Mixed Marriage
Private Protest / Budapest Private Protest / Buenos Aires Reklámmentes övezet /
Advertisement-Free Zone
<
1
/
25
>
2011 december 10 ehsegsztrajk a TV szekhaz elott
A jelenlét íve
(not finished)
2011. december 10.
éhségsztrájk a TV székház előtt
akvarell-rajzsorozat a civil ellenállásról
riportfotók alapján, az akkoriban még kapható hivatalos jelenléti ívekre rajzolva és festve

A fotókat 2011 óta gyűjtöm, akkor éreztem meg igazán a hatalom szorítását, és a civil jelzések fontosságát. A rajzok azokat a civil jelzéseket mutatják, amelyek szerintem rendkívül fontos kérdésekben mutattak rá a hatalmi szóval hozott változtatások veszélyeire, azok negatív társadalmi következményeire.
Megrázó volt a szűk érdeklődést látni a Magyarországot, az egész magyar társadalmat érintő kardinális kérdésekben, mint például az Alkotmánymódosítások.
A gyűjtés ennélfogva szubjektív. (Nem tartalmazza például az Internetadó elleni sikeresnek mondható tüntetésről készült képet.)
A rajzolást 2014-ben kezdtem, Rózsa Milán halálhírére.
A hivatalos papírt, a 'Jelentléti ív'-et a civil jelenlét és kiállás szerepe miatt választottam, a kézi rajzot és akvarellt, amivel a formanyomtatványt "kitöltöttem", a magyarországi civil jelenlét törékenységét reprezentálja.